Alquiler material encamp

Alquiler Material Encamp que has de triar abans d’esquiar a Andorra

Esquiar a Andorra es considera una bona activitat hivernal. Et permetrà veure unes vistes impressionants i senders naturals verges. En general, pot ser l’equilibri ideal d’emoció i felicitat per a persones de totes les edats. Hi ha una gran zona d’esquí a Andorra, és a dir, Grandvalira. És a dir, és la zona d’esquí més gran del sud d’Europa. Té unes condicions òptimes per esquiar. A causa de la situació geogràfica del lloc, el clima es manté suau durant tot l’any. La zona compta amb 210 km de pistes que uneixen 6 estacions d’esquí diferents, que són:

 • Grau Roig (2120 m)
 • Pas de la Casa (2100 m)
 • Soldeu (1800 m)
 • El Tarter (1710 m)
 • Carnillo (1500 m)
 • Encamp (1300 m)

Tot i que això sona atractiu, tenir l’equip adequat és important per assegurar-vos que en podreu gaudir al màxim. Per tant, si visiteu Alquiler material encamp d’esquí, necessitareu material de lloguer d’Encamp d’una botiga de renom. Però abans de llogar les gammes d’equips d’esquí, heu de comparar els detalls com els materials, les marques, la fabricació de les marques i les formes dels productes.

Tot i que podeu obtenir els productes del complex, és important estar al corrent d’algunes botigues populars com Pirot des d’on els podeu obtenir. Ara fem una ullada a l’equip necessari que necessitareu per esquiar.

 1. Botes d’esquí:Si aneu a visitar aquestes estacions d’esquí per primera vegada i busqueu algunes recomanacions d’experts sobre botes d’esquí, els membres del personal de les botigues de lloguer d’esquí us poden ajudar. Modelaran les botes al teu peu perquè puguis tenir l’ajust perfecte. A més, els membres del personal també comprovaran el nivell de comoditat de les botes abans de llogar-les. Un cop acabades les vacances, pots optar per llogar-la de nou quan vagis a esquiar per segona vegada o pots optar per comprar les botes.
 2. Esquís, fixacions i bastons:La majoria de la gent, inclosos els que ja han esquiat moltes vegades abans, sovint no són propietaris de les gammes de material. Per tant, tampoc hauríeu de comprar els esquís. En canvi, lloga els de qualsevol botiga de material de lloguer d’Encamp després d’arribar a l’estació. Els membres del personal d’aquestes botigues de lloguer tenen un gran coneixement i, per tant, us poden guiar adequadament durant l’experiència alhora que s’asseguren que els esquís, les fixacions i els bastons siguin ideals fins i tot per a principiants. A més, també poden muntar les fixacions d’esquí segons la mida adequada en funció de la teva capacitat i talla.
 3. Jaquetes i pantalons d’esquí:És un altre equipament important per a les vostres vacances d’esquí. Les jaquetes i els pantalons d’esquí són costosos. Però si opteu per llogar-los en comptes de comprar-los, no caldrà trencar el banc. Quan llogueu aquestes jaquetes i pantalons, trieu els que us poden mantenir calents i secs. A més, també podeu preguntar als membres del personal sobre la transpirabilitat i la capacitat d’impermeabilització d’aquestes jaquetes i pantalons.
 4. Casc d’esquí de les botigues de lloguer de material d’Encamp:El casc és obligatori en algunes estacions d’esquí, principalment per als nens. Tot i que la gent solia pensar que els cascos eren per a pirot, en aquests dies gairebé tothom porta casc mentre es troba a les pistes. Però quan es tracta de llogar cascos d’esquí a les botigues de lloguer, és millor evitar els barats.
 5. Mitjons d’esquí:Per gaudir al màxim a les pistes, cal mantenir els peus secs. Per tant, cal llogar un mínim de dos parells de mitjons a les botigues de lloguer de material d’esquí. A més, heu de triar mitjons fets de materials sintètics o de llana per mantenir els peus secs. També és important escollir un bon parell de mitjons d’esquí en comptes de portar dos o tres parells, ja que aquests últims poden causar butllofes durant l’esquí.
 6. Guants/guants:Els guants/guants aïllants són molt importants quan s’esquia a la neu. Com que les vostres mans estarien en contacte directe amb la neu durant tot el dia, és important portar guants o guants impermeables i insultats. Els guants/guants també us han d’oferir la destresa adequada per assegurar-vos que podeu subjectar-vos fàcilment als bastons d’esquí. A part d’això, també podeu obtenir escalfadors de mans per posar-los dins dels guants si cal.

Capes mitjanes i base:La capa base és el que portes sota els pantalons i les jaquetes d’esquí i és molt important, sobretot quan s’esquia en climes més freds. És millor no escollir productes de cotó a l’hora de considerar les capes base, ja que no són ni transpirables ni impermeables. Els productes de llana o sintètics són els millors. En cas que aneu a esquiar en temps molt fred, opteu per una capa mitjana sobre la base. Un jersei, polar o roba similar us ajudarà a mantenir-vos calent fins i tot a la muntanya – alquiler material encamp..

Alquilar material