tienda snowboard Andorra

Tienda Snowboard Andorra

Si t’agraden els esports d’hivern i estàs pensant a participar de les vacances de tienda snowboard Andorra, el primer pas és comprar o llogar l’equip de surf de neu d’una bona botiga de surf de neu Andorra. Hi ha una cadena de punts de venda a tot Andorra des d’on pots aconseguir aquest equipament. Tot el que has de fer és triar el teu surf de neu o esquí i aconseguir-ne els al costat de les pistes. I ja esteu a punt per gaudir del dia a les estacions de Vallnord o Grandvalira.

Una vegada que sàpigues on pots triar l’equip de surf de neu, el següent que cal tenir en compte és com triar la surf de neu adequada. És una cosa important a tenir en compte, ja que no totes les taules de neu es construeixen de la mateixa manera. Hi pot haver moltes varietats. Per tant, has d’entendre i conèixer els diferents factors per triar el tipus de surf de neu adequat de la botiga.

Coses a Buscar quan Compreu Taules de Neu a una Botiga de Tienda Snowboard Andorra

A l’hora de comprar o llogar taules de neu, cal parar atenció als detalls següents: l’amplada i la llargada de la cintura de la taula, el material del qual estan fetes i la seva resistència, pes i rigidesa, i en última instància. com a mínim el radi de l’arc o el radi de gir i tall lateral.
L’amplada de l’esquí o surf de neu es mesura generalment en mil·límetres. Aquí l’amplada de la “cintura” funciona com una de les característiques principals. Les taules amb una cintura de 73 a 99 mm es coneixen com a ideals per esquiar a les pistes. Com més estreta sigui la cintura, aquestes taules són molt més maniobrables, la qual cosa significa que més ràpidament es poden moure d’un torn a un altre. D’altra banda, com més ampla sigui la mida de la cintura, l’ideal és que aquestes taules estiguin a la neu profunda. I aquestes taules també són perfectes per al freeride.

La rigidesa del tauler depèn del nombre total de capes metàl·liques i de l’amplada d’aquestes capes. Com més ample és l’esquí i més capes de metall, més rígid es torna. El “radi de l’arc” de les taules de neu es mesura en metres. Això afecta la nitidesa dels girs. Per exemple, com més petit sigui el radi de tall (11-13 m), seria tan fàcil fer girs ràpids i actuar amb freqüència. Per tant, com més gran sigui el radi del tauler, més suaus poden fer girs. A més, com més lleuger és el tauler d’esquí, es fa tan fàcil de manejar. Les taules de neu o els esquís lleugers són perfectes per als principiants.

La longitud de les taules de neu o esquís disponibles a la reputada tienda de snowboard Andorra depèn de l’estil de conducció que desitgeu. Normalment, els estàndards per fer surf de neu o esquiar a les pistes són:

1. Per a dones:Altura 150-180 cm i pes 40-80 kg. Respectivament, l’alçada hauria de ser de 155 cm per als amants de la rotació curta i de 165 cm per a l’arc gran i mitjà. Les taules d’esquí per a dones són menys pesades i més curtes, el pes és de gairebé 4-5 kg per parell i tenen fixacions més lleugeres.

2. Per als homes:Altura 160-190 cm i pes 60-100 kg. L’alçada hauria de ser d’uns 165 cm per als amants de la rotació curta i de 170-175 cm per als arcs grans i mitjans. Les taules de neu o els esquís per a homes són més pesats i més llargs, el pes és de gairebé 5 a 7 kg.

Ara bé, tant si és la primera vegada que vas a provar la pista d’esquí com si l’has provat diverses vegades, cal portar el material important necessari per tenir la millor experiència a la neu. Però si no coneixeu els equips adequats necessaris per dur a terme aquesta activitat, aquest bloc pot ser la vostra guia.

• Les Vetements:Tot i que t’agrada fer surf de neu, has d’evitar tornar mullat o passar fred. És important portar tres capes de roba juntament amb un conjunt addicional per canviar-se un cop hagis acabat. La primera capa ha de ser com la teva segona pell, armilles de màniga llarga i polaines per mantenir el cos calent. La següent capa ha d’incloure xandalls o pantalons d’esquí. Però aquests han de ser impermeables perquè la primera capa i el teu cos no es mullin. I la capa final hauria de ser la capa addicional de protecció contra el fred i el vent.

• Planxes:Tant si teniu previst fer surf de neu o esquiar, no podreu practicar el preferit sense les taules de neu o els esquís adequats comprats a les millors tiendas esqui Andorra. Per tant, cal triar l’equip adequat. El millor que pots fer aquí és buscar l’ajuda d’un professional, que et proposarà diferents opcions en funció del teu físic, de les teves habilitats tècniques i de la teva manera d’utilitzar l’equip. A part d’això, també has de poder provar l’equip per comprovar com et sents. Significa que heu d’aconseguir l’equip que s’adapti a les vostres necessitats, en lloc d’intentar adaptar-vos-hi.

Alquilar material